BETONSTIL

Pohjoismaista tyyliä parhaimmillaan

Light, Mid, Warm, Dark: neljä väriä, jotka ovat suunniteltuja minimalistisiin ja uudenaikaisiin sisätiloihin. 

Tämän valikoiman koristeellisuudesta vastaa Hexa. Nämä yhdistävät uusimmat väritrendit, muodin, nykyaikaisen tyylin ja muotoilun. Valkoisesta vaaleanpunaiseen, vihreästä siniseen sävyyn, neljä modernia ja hienostunutta koristetta ja mosaiikkisävyjä. Tämä on Betonstil. Skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Betonstil on suunniteltu luomaan ainutlaatuista ilmettä kotona ja julkisissa tiloissa. #Terratinta-tyyli

CONCRETE Betonimainen pinta, jossa on hieman värisävyvaihtelua. Monipuolinen materiaali, joka täyttää kaikki tekniset ja esteettiset vaatimukset. Uusi koko, 80 × 80 cm, sopii isoille lattia- tai seinäpinnoille, joihin halutaan minimalistista ja nykyaikaista tyyliä.

R10 matt paksuu 9,0 mm
Kaikki värit ja koot

LIGHT Concrete    

MID Concrete   

WARM Concrete    

DARK Concrete    

Hexa on jotain muutakin kuin vain kuusikulmainen mosaiikki 4,3 × 3,8 cm ja 31,6 × 31,6 cm levyissä. Hexa on puhdas muotoilu. Italiassa valmistettu mosaiikki, sopiva lattioille ja seinille. Viimeistelty sekoitus, mattaa, kiiltävää (kevyesti kiillotettu) ja struktuuri (materiaalinen ulkonäkö, kuten juuti-tekstuuri). Perimmäinen suunnittelutrendi: täydellinen mihin tahansa asuin- ja julkiseen rakentamiseen, joka seuraa viimeisimpiä värisuuntauksia skandinaaviseen tyyliin. Hexa mosaiikki soveltuu moniin erilaisiin yhdistelmiin betonin, Ashwoodin tai Duetin kanssa.