Micro

Micro on keraaminen laatta joka antaa suunnittelijalla todella laajat mahdollisuudet. Voit käyttää yhtä laattaa tai vaikka kaikkia yhdessä. Micron keraaminen laattamallisto koostuu viidestä mallista:

Microtiles Kolmetoista väriä, matta tai kiiltävä ja viidellä yhteensopivalla koolla teet tyylikkäitä tai leikkisiä kuvioita. Porcellanato.

Joint 7×28 cm kolmetoista värillä matalla teet joko yksiväristä tai väriyhdistelmillä eri kokonaisuuksia. Porcellanato.

Familiar neljä väriä, koko 30×30 cm, kuvioina yksivärinen ja kolme terazzo tyyppistä. Porcellenato.

Micromosaics on sanan mukaisesti todella pientä mosaiikkia, josta voi muotoilla melkein mitä vaan.

Perlinato 7,5×100 cm ja kaikki Micron kolmetoista väriä. Tämä seinäpaneeli kokonaisuus yhteensopivien muiden Micron värien kanssa kruunaa kokonaisuuden. Kaakelilaatu

Kolmetoista väri kiiltävä ja matta R10

Microtiles

Microtilesin koot ovat moduuleja, joita voi käyttää yksin tai yhdessä. Seinään ja lattiaan. Sekoittamalla eri värejä saat hienoja erilaisia kuvioita.

Viisi kokoa ja paksuus 6 mm
2,5×2,5 cm
5×5 cm
5×10 cm
10×10 cm
10×20 cm

Erilaisia ladontavaihtoehtoja

Kolmetoista väriä. Samat värit kuin Microtiles. Matta R10

Micro Joint

Vain yksi koko, mutta kaikki kolmetoista hienoa väriä. Micro Joint käy myös seinään ja lattiaan. Tee yksivärinen tai värien miksaus.

Yksi koko ja paksuus 10 mm
7×28 cm

Neljä väriyhdistelmää, joissa yksivärinen ja kolme kuvioillista. Kuvioissa nimi kertoo miten iso terazzokuvio on; Small, Medium ja Large. Matta R10.

Micro Familiar

Familiarissa on kolme terazzo tyyppistä kuviolaattaa ja yksivärinen laatta. Neljällä sävyllä voit tehdä erilaisia yhdistelmä laatoituksia. Seinään ja lattiaan. Vain seinään

Yksi koko ja paksuus 10 mm.
30×30 cm

Kolmetoista väriä. Matta. Kaakelilaatu

Micro Perlinato

Keraaminen seinäpaneeli kaikilla kolmellatoista Micron väreillä. Sarjaan kuuluu tyylikkäät ylälista, jalkalista ja nurkkapalat.

Yksi koko ja paksuus 12 mm
7,5×100 cm