Betonstil

BETONSTIL

Pohjoismaista tyyliä parhaimmillaan

Light, Mid, Warm, Dark: neljä väriä, jotka ovat suunniteltuja minimalistisiin ja uudenaikaisiin sisätiloihin. Nämä neljä modernia värisävyä on saatavilla kahtena eri tyylinä: Concrete ja Duet näitä täydentää Hexa.

Tämän valikoiman koristeellisuudesta vastaa Hexa. Nämä yhdistävät uusimmat väritrendit, muodin, nykyaikaisen tyylin ja muotoilun. Valkoisesta vaaleanpunaiseen, vihreästä siniseen sävyyn, neljä modernia ja hienostunutta koristetta ja mosaiikkisävyjä. Tämä on Betonstil. Skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Betonstil on suunniteltu luomaan ainutlaatuista ilmettä kotona ja julkisissa tiloissa. #Terratinta-tyyli

CONCRETE Betonimainen pinta, jossa on hieman värisävyvaihtelua. Monipuolinen materiaali, joka täyttää kaikki tekniset ja esteettiset vaatimukset. Uusi koko, 80 × 80 cm, sopii isoille lattia- tai seinäpinnoille, joihin halutaan minimalistista ja nykyaikaista tyyliä.

R10 matt

  • Kaikki värit ja koot

DUET On ainutlaatuinen Concreten ja Ashwoodin yhdistelmä, saatavana uudessa jännittävässä 10×70 koossa! Kalanruotoladonnalla saadaan laattalattiaan luonnollinen, parkettia jäljittelevä tuntu.
Voidaan asentaa jopa 1 mm saumaleveydellä. Hämmästyttävä yhdistelmä, missä puun tuntu vie voiton betonista. Samalla kuitenkin on säilynyt alkuperäinen kahden materiaalin liitto.

R10 matt

  • Kaikki värit

LIGHT

Concrete    Duet (herrigbone ja brick-bonded)

MID

Concrete   Duet (herrigbone ja brick-bonded)

WARM

Concrete    Duet (herrigbone ja brick-bonded)

DARK

Concrete    Duet (herrigbone ja brick-bonded)

HEXA

Hexa on jotain muutakin kuin vain kuusikulmainen mosaiikki 4,3 × 3,8 cm ja 31,6 × 31,6 cm levyissä. Hexa on puhdas muotoilu. Italiassa valmistettu mosaiikki, sopiva lattioille ja seinille. Viimeistelty sekoitus, mattaa, kiiltävää (kevyesti kiillotettu) ja struktuuri (materiaalinen ulkonäkö, kuten juuti-tekstuuri). Perimmäinen suunnittelutrendi: täydellinen mihin tahansa asuin- ja julkiseen rakentamiseen, joka seuraa viimeisimpiä värisuuntauksia skandinaaviseen tyyliin .  Hexa mosaiikki soveltuu moniin erilaisiin yhdistelmiin betonin, Ashwoodin tai Duetin kanssa.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!